Menu

Zupy:

  • Pomidorowa – 5 zł
  • Jarzynowa – 5 zł
  • Grzybowa – 6 zł
  • Flaki z pieczywem – 8 zł
  • Żurek z jajkiem i kiełbasą – 8 zł
 

Drugie dania:

  • Kotlet schabowy – 8 zł
  • Kotlet z piersi kurczaka – 8 zł
  • Kotlet de volaille – 10 zł
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie – 10 zł
  • Placki ziemniaczane 6 sztuk – 10 zł
 
 

  • Żeberka w sosie BBQ – 10 zł
  • Gołąbki w sosie pomidorowym – 10 zł
  • Gulasz wieprzowy – 8 zł
  • Placek po węgiersku – 17 zł
 

Pierogi ręcznie lepione

  • Pierogi z mięsem 8 szt. – 15 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami 8 szt. – 15 zł
  • Pierogi ruskie 8 szt. – 12 zł
  • Pyzy z mięsem 8 szt. – 15 zł
  • Krokiety z mięsem 2 szt. – 12 zł

 

Przekąski

  • Nuggetsy – 10 zł
  • Stripsy – 10 zł
  • Tatar wołowy – 8 zł
 

Burgery:

  • Burger drobiowy     12 zł
  • Burger wołowy        16 zł
  • Śledzik                        8 zł
  • Skrzydełka na ostro 9 zł
 

Naleśniki:

  • z serem         12 zł
  • z czekoladą   12 zł
  • z powidłami  12 zł
 

Piwo lane:

  • 0,3l.  – 4 zł
  • 0,5l.  – 6 zł

 

Piwo butelkowe:

  • Królewskie – 5 zł
  • Żywiec – 5 zł
  • Desperados – 5 zł
  • Warka Radler – 5 zł
 

Dariola:

Dariola jest lekkim, wytrawnym wypiekiem wykonanym ręcznie. Delikatne ciasto, opracowane według własnej, oryginalnej receptury, wypełnione rozmaitymi składnikami:

  •  łosoś i szpinak
  •  szpinak i feta
  •  grillowane warzywa
 IMG_4038